IZABRANE ‘ALL-STARS’ MOMČADI: U petorci nema košarkaša koji je upisao 20 ‘triple-doubleova’, a evo kako su prošli Hrvati

Jesse D. Garrabrant

Ono što začuđuje je to što među petoricom košarkaša Zapda nema igrača Oklahome, Russella Westbrooka, premda je do sada, samo u ovoj sezoni, upisao 20 'triple-doubleova'.

Glasovima medija, košarkaša i navijača izabrane su petorke za NBA All-Stars utakmicu koja se igra u veljači u New Orleansu. Prema glasovima 50 posto navijača te po 25 posto medija i igrača, petorku Zapadne konferencije čine Stephen Curry (Golden State Warriors), James Harden (Huston Rockets), Kevin Durant (Golden State Warriors), Kawhi Leonard (San Antonio Spurs) i Anthony Davis (New Orleans), a u prvoj petorki Istoka našli su se Kyrie Irwing (Cleveland Cavaliers), DeMar DeRozan (Toronto Raptors), Jimmy Butler (Chicago Bulls), LeBron James (Cleveland Cavaliers) i Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks).

Ono što začuđuje je to što među petoricom košarkaša Zapda nema igrača Oklahome, Russella Westbrooka, premda je do sada, samo u ovoj sezoni, upisao 20 ‘triple-doubleova’. On se i izboru najboljih bekova Zapada našao tek ne trećem mjestu iza Curryja i Hardena.

Što se tiče hrvatskih košarkaša, na Istoku je u izboru bio Bojan Bogdanović, a dospio je na 34. mjesto sa 9.757 glasova, a na poziciji krila Dario Šarić zauzeo je 43. mjesto sa 11.068 glasova. Mario Hezonja je na poziciji beka bio 69. sa 1.950 glasova, a Damjan Rudež je na krilu bio 116. sa 869 glasova.

NBA All-Stars vikend održava se od 17. do 19. veljače u New Orleansu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI