Izbornik Kosova: „Hrvatska je velesila, ali neće biti prva u skupini“

Photo: Armin Durgut/PIXSELL

"Po mojem mišljenju skupinu će osvojiti Island, koji igra dobro i koji je pobijedio Hrvatsku", rekao je Bunjaku

Izbornik Kosova Albert Bunjaku objavio je popis od 22 nogometaša na koje računa u srazu s Hrvatskom. Nekoliko iskusnih poznatih imena nema u konkurenciji, primjerice, izostavio je Bunjaku Alitija i Ismajlija, igrače nama poznate iz Slavena Belupa i Hajduka, nema ni Pnishija, Perdedaja, Shale, Pepe, Celine, igrača koji su bili više ili manje važni u prethodnim utakmicama. Na popisu su Valon i Bernard Berisha, ali nema Besarta Berishe, koji je rekao da neće igrati za reprezentaciju dok je na klupi Albert Bunjaku, pišu Sportske novosti.

Nisam zvao igrače koji ne igraju u svojim klubovima“, objasnio je popis Bunjaku, predstavivši i novo ime Ardina Dallkua iz ukrajinske Vorskle.

A onda se okrenuo utakmici protiv Hrvatske, kojoj ne predviđa uspješan kraj kvalifikacija.

Hrvatska je velesila, ima igrače u najjačim klubovima svijeta, ali neće biti prva u skupini. Po mojem mišljenju skupinu će osvojiti Island, koji igra dobro i koji je pobijedio Hrvatsku i time napravio veliki korak k takvom raspletu“, tvrdi Bunjaku i poručuje da će Kosovo u Maksimiru proći bolje nego u prvoj utakmici.

Bez obzira na rezultat i visoki poraz, protiv Hrvatske smo odigrali najbolju utakmicu dosad, imali smo i neke prilike. Ali, u nogometu se gleda rezultat i zato ćemo u Zagrebu igrati drugačije, želimo što bolji rezultat. Imamo iskustvo te prve utakmice, pristupit ćemo drukčije i vjerujem u bolji ishod. Hrvatska ima sjajne igrače, svjesni smo njezine snage, ali se ne bojimo, već ćemo pokazati da se možemo s njom nositi“, zaključio je Bunjaku.



 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI