IZBORNIK OBJAVIO POPIS: Čačić s najjačima na Ukrajinu, a ima i ponešto iznenađenja

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Izbornik Čačić za ovu je reprezentacijsku akciju pozvao 23 igrača uključujući i Ivana Perišića koji je suspendiran za ogled s Ukrajinom.

Okupljanje reprezentacije zakazano je u Zagrebu u ponedjeljak, a Hrvatska 24. ožujka igra vrlo važan susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvu protiv Ukrajine. Utakmica se igra na Maksimiru, pred gledateljima, u 20 i 45. Četiri dana kasnije Hrvatska gostuje u Talinnu gdje će u prijateljskom ogledu odmjeriti snage s Estonijom.

Izbornik Čačić za ovu je reprezentacijsku akciju pozvao 23 igrača uključujući i Ivana Perišića koji je suspendiran za ogled s Ukrajinom. Prevelikih iznenađenja nije bilo, osim što su pretpozive dobili Marin Leovac, Mario Pašalić i Franko Andrijašević, a zanimljivo je recimo, Filip Bradarić dobio poziv

Popis za Ukrajinu i Estoniju:

 

Vratari: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Gent), Dominik Livaković (Dinamo).



Obrambeni: Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivarić (Dinamo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Matej Mitrović (Beşiktaş), Marko Lešković (Dinamo).

Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mateo Kovačić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter), Marko Rog (Napoli), Filip Bradarić (Rijeka).

Napadači: Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Marko Pjaca (Juventus), Duje Čop (Sporting Gijon).

Pretpozivi: Franko Andrijašević (Rijeka), Mario Pašalić (Milan), Marin Leovac (PAOK).

Facebook Comments

Loading...
DIJELI