IZNENADIT ĆE VAS BJELIČIN ODGOVOR! Evo kako je trener Dinama komentirao sramotno suđenje u Turskoj

screenshot

Zagrebački Dinamo odigrao je 0:0 u petom kolu Europske lige na gostovanju u Istanbulu kod Fenerbahčea. Modri bi vrlo vjerojatno slavili da utakmicu nije vodio austrijski arbitar Robert Schorgenhofer.

Austrijanac je dva puta teško oštetio Dinamo. Prvo u 65. minuti nije dosudio penal na Daniju Olmu, a potom je deset minuta kasnije poništio čisti pogodak Amera Gojaka.

“Ne bih komentirao sučeve odluke. On je vidio bolje od nas. Svakome se dogodi”, komentirao je vrlo suzdržano trener Nenad Bjelica nakon utakmice.

Dinamo je osigurao prvo mjesto u skupini, dok je Fener ovim bodom na drugom mjestu.

“Fenerbahče je dobra momčad. Imaju jako kvalitetne igrače, nije nam bilo jednostavno. U prvom dijelu smo se puno bolje branili, bilo je puno kontri. Imali smo više šansi od njih. Ovaj rezultat nam je osigurao prvo mjesto u skupini, a to smo htjeli”, rekao je trener.



Na koncu je pozvao navijače da dođu na finalnu utakmicu grupne faze.

“Želimo pobjedu u zadnjem kolu pred svojim navijačima. Ja sam ponosan na dečke i sve ljude u klubu na ovome velikome uspjehu. Nadam se da će naši navijači to honorirati u zadnjoj utakmici i napuniti stadion”, poručio je trener.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI