Jurčević pred otkazom! Doznajemo tko bi mogao biti novi trener Dinama!

screenshot

Dinamo je doživio novi debakl i to protiv gradskog rivala Rudeša, a trener Nikola Jurčević sada već doista broji sitno na klupi Modrih. Ruku na srce, Jurčevića je zatekao Dinamo u taktičkom rasulu, a svaki drugi igrač mu je bio ozlijeđen, dok adekvatnih zamjena nije imao na raspolaganju.

No, kako to već ide u Dinamu, prvi koji pada nakon neuspjeha je trener i rijetko se postavlja pitanje je li problem u njemu ili možda u nečem ili nekom drugom. Dinamo kao najgori zagrebački klub u proljetnom djelu sezone, Dinamo koji gubi od Lokomotive i Rudeša i remizira s Interom, Dinamo koji gubi derbije s najvećim rivalima poput Rijeke i Hajduka, to će vjerojatno biti glavni argumenti otkaza Nikoli Jurčeviću. Također Jurčević je u deset utakmica osvojio samo 14 od mogućih 30 bodova i izgubio je četiri utakmice.

Nakon utakmice s Rudešom iz Maksimira se nisu oglasili, dakle, nitko nije jasno rekao da je Jurčević bivši, ali opet nitko ga nije ni podržao. OK, Dinamo je prvak i titulu im ne može više nitko uzeti, ali Modre još čeka utakmica kupa i u Maksimiru navodno vječaju hoće li Jurčević voditi tu utakmicu ili ne. Činjenica je, Dinamo u ovakvom stanju teško može izvući bilo što protiv Hajduka.

Također, kako smo uspjeli doznati, u Dinamu su već pronašli zamjenu za Jurčevića, a riječ je o Nenadu Bjelici. Bjelica je bio glavna konkurencija Jurčeviću, ali bio je i Cvitanoviću, Petevu i Kranjčaru kada su iz zapošljavali, dakle, bivši Vatreni je velika želja Uprave Dinama. Bjeličin dolazak je vrlo izgledan jer je prije nekoliko dana dobio otkaz u Lechu iz Poznanja i odmah nakon rastanka s Poljacima počeo se spominjati kao mogući novi trener Dinama.

Za Bjelicu se govorilo kako će momčad preuzeti na početku nove sezone, ali kako se trenutno stvari odvijaju u Dinamu, mogao bi Bjelica doći i uoči finala Kupa protiv Hajduka.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI