KAPETAN STIŽE SUTRA, EVO I ZAŠTO! Zlatnoj lopti pljeskali su i u Kuvajtu, ondje je bio u društvu velikih legendi

Twitter

Mnogi su se pitali zašto će Luka Modrić u redove hrvatske reprezentacije stići u četvrtak, dan kasnije od ostalih. Za Dejana Lovrena i Matea Kovačića znamo da ne mogu ranije, dečki su to koji sa svojim klubovima igraju finala europskih natjecanja. Kažemo, nije problem što će kapetan i najbolji igrač svijeta doći dan kasnije, ma nek’ dođe i dva – samo neka dođe i neka igra protiv Walesa. Bit će to jedna od najvažnijih utakmica za budućnost Vatrenih u kvalifikacijama za EURO 2020.

Evo i razloga zbog kojeg će se as madridskog Reala među Vatrene odazvati s malim kašnjenjem. Razlog je jedna prijateljska, humanitarna malonogometna utakmica koja je odigrana sinoć u Kuvajtu. Tamo su se na parketu okušali “Team Modrić” i “Team Figo”, koju je predvodio slavni portugalski nogometaš.

Modrić je fantastično primljen i pozdravljen je ovacijama s tribina. U trenutku kada se htio obratiti navijačima, s tribina se orilo: “Modrić, Modrić…”

“Pozdrav svima. Ovo je prvi put da sam ovdje u Kuvajtu, jako sam sretan što sam tu. Hvala vam na toploj dobrodošlici. Jako je ugodno biti ovdje”, rekao je Modrić uoči susreta.

Njegova je momčad u ovom revijalnom spektaklu pobijedila Figovu sa 7:6, a nakon utakmice se i sam njegov suparnik na društvenim mrežama pohvalio fotografijom s hrvatskim kapetanom.



“Bilo mi je zadovoljstvo vidjeti te, moj dobri prijatelju. Hvala Kuvajtu na toploj dobrodošlici, uvijek je zadovoljstvo vratiti se”, napisao je Figo.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI