KATASTROFALNE VIJESTI ZA RAKITIĆA! Osvanuo na naslovnici uglednog medija: ‘Odlučili su razočarati Hrvata’

screenshot

Hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, glavna je tema uglednog katalonskog Sporta koji otkriva kako je Barcelona odlučila da mu u ovom trenutku ipak neće produžiti ugovor.

Rakitić već neko vrijeme traži veći plaću, a klub mu mjesecima obećava produljenje i bolje uvjete. Rakitić je ljetos imao puno bogatiju ponudu PSG-a, ali ju je u dogovoru s trenerom Valverdeom ostao i ovaj mu je garantirao mjesto u prvoj momčadi i bolje uvjete. Član prve momčadi je, ali od ugovora neće biti ništa.

“Nogometaš koji je prošlog ljeta odbio bogatu ponudu iz Pariza želi novi i bolji ugovor, ali uprava kluba još nije započela pregovore s njim i njegovim agentom. Razočaranom Rakitiću su rekli da ne može dobiti bolji ugovor nakon posljednjih transfera i obnova ugovora s drugim igračima”, piše to Sport.

Potom navode kako će Rakitić sada krenuti u potragu za novim klubom.

“Rakitić zna koliko ga klubova želi i krenut će u posljednji pritisak na predsjednika Barcelone da mu produži ugovor koji traje do 2021. godine. Ako Bartomeu to ne učini, Rakitić bi se mogao početi raspitivati što može dobiti od drugih klubova”, piše Sport.



Sport također podsjeća i kako je PSG u kolovozu nudio 90 milijuna eura za Rakitića, ali da je stvar na kraju propala. Sada pak tvrde da Katalonci da im neće biti problem prodrati Rakitića čak i za 65 milijuna eura.

“Odluka će pasti na kraju sezone. Opcija za ostanak je ponovno ta da Valverde zabrani prodaju, ali i trener je svjestan da će to ovaj put biti puno teže nego prošle godine”, zaključuju.

Rakitić je na meti brojnih klubova, a do sada su se spominjali Inter, Chelsea, Bayern, Juventus…

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI