KOLINDA KONAČNO OBJASNILA ZAŠTO TAKO ŽESTOKO NAVIJA: ‘Možda neki nisu naviknuli, ali…’

facebook

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prisustvovala je predstavljanju knjige Zlatka Dalića u srijedu. Izbornik je nakon uspjeha na Svjetskom prvenstvu objavio knjigu “Rusija naših snova” u kojoj je sa svima podijelio najljepša i najvažnija sjećanja na uspjeh reprezentacije.

Predsjednica je jedna od najvatrenijih navijačica hrvatske nogometne reprezentacije, pa je tako na dodjeli medalja u finalu Svjetskog prvenstva sišla na travnjak i izgrlila sve Vatrene. Osim Vatrenih, predsjednica uživa i u utakmicama rukometaša, kao i uspjesima tenisača koje je nedavno bodrila u Lilleu u finalu Davis Cupa koji su Čilić i društvo na kraju osvojili.

Nakon promocije Dalićeve knjige, predsjednica je govorila o iskustvima s gostovanja s reprezentacijom.

Da, dala sam si oduška. Možda neki na to nisu naviknuli, ali danas se od državnika traži da pokažu da su ljudi. Entuzijazam je zarazan. Nema novca koji može platiti uspjeh hrvatske reprezentacije”, rekla je predsjednica.

Naglasila je i ovo:



Nema osobe u svijetu koja nije čula za Hrvatsku. Nogomet nije najvažnija sporedna stvar na svijetu, nogomet je malo važniji od sporednih stvari. Sport povezuje ljude. Hrvatska se predstavila u najboljem svjetlu, moramo nastaviti na valu optimizma, na valu snažne male Hrvatske promicati ugled države i kroz druge djelatnosti. Imamo mi puno talentiranih ljudi”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI