Kopić: ‘Letice se suparnički igrači već malo i boje’

0
299
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Hajdukov strateg Željko Kopić djelovao je pomalo iscrpljeno, makar sretno. Teško je bilo gledati izvođenje jedanaesteraca

Teško je i sporo govorio trener Lokomotive Goran Tomić nakon eliminacije njegove momčadi u polufnalu Kupa protiv splitskog Hajduka, i to na jedanaesterce.
“Razočarenje je ogromno. Prvo poluvrijeme smo odigrali jako loše. Utakmica protiv Dinama je ostavila traga. U nastavku smo nakon nekih preinaka u ekipi napokon počeli igrati nogomet. Svojim momcima ne mogu ništa zamjeriti. Penali su lutrija. Igrati ovako dugo po ovom blatu nije nimalo lako. To je najgore što vam se zapravo može desiti. Hajduku smo i u produžecima jako dobro parirali. Nama je sada najbitnije regenerirati se za nastavak prvenstva, za sljedeću utakmicu pa ide dobra pauza koja će nam sigurno dobro doći”.

Hajdukov strateg Željko Kopić djelovao je pomalo iscrpljeno, makar sretno. Teško je bilo gledati izvođenje jedanaesteraca:
”Mislim da smo zasluženo trijumfirali. Bili smo kvalitetniji, dominrali smo i imali veliki broj prigoda. Vjerovao sam da ćemo sve riješiti već u 90 minuta, no nije tako ispalo. Drago mi je da smo odlično regirali nakon primljenog gola. Vjerovao sam u svoje igrače čak i da dođe do penala. Cijelo vrijeme inzistiram da težimo svojoj igri bez obzira na rezultat. U niti u jednom trenutku nismo gubili glavu i mislim da smo na kraju zasluženo dobili i prošli u finale. Inače, predvidjeli smo neke poteze Lokomotive. Znali smo da bi nam u utakmici eventualno mogli raditi probleme njihovi visoki igrači, ali kontrolirali smo to sve. Letica je već svojom pojavom počeo izazivati respekt. Što se tiče finala, volim boraviti u Vinkovcima i nadam se da možemo do trofeja.”