KOSTELIĆ ŽESTOKO ODGOVORILA ŠUKERU! Napao ju jer nije bila u Rusiji, ona ga oštro poklopila

screenshot

Predsjednik HNS-a optužio ju je da je vodila antikampanju

Janica Kostelić državna je tajnica za sport, ali bez obzira na tu titulu, ona nije bila u Rusiji na Svjetskom prvenstvu gdje su Vatreni osvojili povijesno srebro. Prije nekoliko dana, baš zbog toga, napao ju je predsjednik HNS-a, Davor Šuker, koji je kazao kako ga je Janica razočarala.

Nikad oštrije, ona mu je odgovorila i to putem državne televizije, direktno s Hanžeka. Kostelić je objasnila zašto nije bila na Mundijalu:

Svatko će to objasniti kako želi, bez obzira na ono što izgovorimo. Ne bih ulazila u te dubiozne priče. Kao što sam napomenula, iako što nisam bila tamo, što bi bilo prirodno s obzirom da sam državna tajnica za šport, zbog zdravstvenih problema nisam mogla otputovati. Nadam se da ću kao i do sada, biti prisutna. Hrvatska je napravila famozan uspjeh. Riječi su suvišne, sportski rezultati pričaju priču za sebe. Sportaši i izbornici su relevantni za komentiranje”

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šukera rekao je kako je razočaran Janicom jer je sudjelovala, po njegovim riječima, u nogometnoj antikampanji uoči izbora za predsjednika HNS-a i njegove utrke za drugi mandat. Tvrdi kako su tada gotovo svi članci o njemu bilinegativni te da je su svemu sudjelovala i Janica sa svojim Uredom, koji je poslao nekoliko inspekcija u Savez.

Nekoga razočaraš, nekoga oduševiš. Žao mi što sam ga razočarala. Nadam se da ću to promijeniti. Čime? Ne znam. To morate njega pitati”, rekla je Kostelić kratko i jasno.



Nikad se nije medijski eksponirala

Janica je jedna od sportašica koja je zauvijek zadužila Hrvatsku, ali nikada se nije gurala u prvi plan u medijima, sada je objasnila i zašto je to tako:

Nikada nisam bila tip za medije i istupanje u medijima, nije se to puno promijenilo s mojom funkcijom. Pokušavam biti maksimalno uz naše sportaše, iako nisam fizički prisutna, svi mi smo na određeni način, kao navijači iz Hrvatske, prisutni. Navijamo koliko možemo i pridonosimo većem uspjehu”

Kostelić je progovorila i o nacionalnom stadionu, i njezino mišljenje vjerojatno se neće svidjeti Šukeru:

Ne možemo zagovarati jednu politiku. To nije jednostavna odluka. Poput atletskih staza koje nisu idealne, tako nam treba i novih stadiona. Obnoviti postojeće, općenito infrastruktura…Treba stadione urediti.”

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI