Kustić: ‘HNS želi stvoriti nove Modriće, Lovrene…’

screenshot

Što se tiče izbornika Zlatka Dalića, Kustić kaže kako on ima ugovor do 2020. godine

HNS-ov direktor za natjecanja, infrastrukturu i razvoj Marijan Kustić otkrio je na koji način će HNS raspodijeliti 29,5 milijuna dolara koje je dobio za osvajanje drugog mjesta na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

“Sigurno da HNS ima i plan i program, a vjerujem da ćete se dotaknuti i onih sredstava koje će HNS dobiti kao bonus od plasmana na ovom Svjetskom prvenstvu. Ono što mene posebno interesira jest što će se dio sredstava usmjeriti na infrastrukturu, što je sigurno prioritet kod nas, i naravno da će se usmjeriti u županijske saveze, u naše baze. Moramo riješiti taj dio, onda ćemo zasigurno imati i više novih Modrića, Lovrena i ostalih”, rekao je Kustić Novoj TV.

Što se tiče izbornika Zlatka Dalića, Kustić kaže kako on ima ugovor do 2020. godine te kako će predsjednik HNS-a Davor Šuker zasigurno u dogledno vrijeme sjesti za stol s Dalićem.

Kustić je progovorio i o mogućnosti gradnje nacionalnog stadiona.

“Nacionalni je stadion svakako potreban. To je sigurno. Ovo je sada veliki poticaj, ovaj veliki rezultat naših Vatrenih. Ali, ja ne bih stao sam na stadionu, jer su se već pojavile priče da će hrvatska reprezentacija, ako napravimo nacionalni stadion, igrati samo u tom gradu, no naš je interes da se i postojeći stadioni urede. Gdjegod budu uvjeti za odigravanje utakmica, tamo će biti i reprezentacija Hrvatske”, rekao je.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI