LEGENDA HVALI KRANJČARA, NAVIJAČI GA ‘POKOPALI’: ‘Vidio sam sprovode brže od njega’

screenshot

Kao da legendarni nogometaš i navijači nisu gledali istu utakmicu

Glasgow Rangersi bez puno muke su pobijedili Fraserburgh 3:0 u utakmici četvrtog kola Škotskog kupa. Punu minutažu na toj utakmici odigrao je i Niko Kranjčar te je za to vrijeme oduševio legendarnog igrača Celticove momčadi Krisa Commonsa.

Najveći rival Rangersa nahvalio je Hrvata za rad na terenu, ali i izvan njega, te je istaknuo da Kranjčar ima viziju te da povezuje linije momčadi:

To je bilo njegovo moćno izdanje, samo mu je pogodak nedostajao da sve okruni. Odigrao je izvanredno”, kazao je Commons.

Ipak, s legendom se nisu složili navijači, koji, čini se, Niku Kranjčara ne mogu vidjeti ni “nacrtanog”. Jedan komentator tako je napisao:

Šali li se Commons kada hvali izvedbu Nike Kranjčara protiv Fraserburgha? Ne volim krizirati Rangersove igrače, ali izgleda da nismo gledali istu utakmicu. Odigrao je, da se pristojno izrazim, kao zadnje smeće”.



To je jedan od pristojnih komentara…

Vidio sam katoličke sprovode brže od njega”, “Ne zaslužuje nositi dres”, “Još nije bilo govna koje je obuklo dres Rangersa i bilo tako nezainteresirano kao Niko Kranjčar”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI