Legendarni Talijan ne odustaje od hrvatske špice: ‘Ma kakav Rooney, što će mi on? Naša prva meta ostaje Kalinić’!

Facebook.: Fiorentina: Photo: Gabriele Maltinti

"Jesmo, pristupili smo Rooneyju, ali to je bilo tek neobavezan razgovor jer nam on nikako ne odgovara stilu igre. Stoga, do pregovora nikada nije ni došlo", otkrio je Talijan.

Legendarni talijanski stoper i najbolji igrač svijeta 2006. godine, Fabio Cannavaro, danas je trener kineskog “ultrabogataša” Tianjin Quanjiana i ima itekako ozbiljne namjere ojačati tamošnji nogomet nekim većim imenima. O Cannavaru i Tianjinu pisalo se dosta ove zime jer je baš taj klub zapeo za Nikolu Kalinića. Visina odštete tog transfera zapanjila je mnoge, išlo se gotovo do 50 milijuna eura, a Kaliniću se nudilo oko 11-12 milijuna eura po sezoni.

Ipak, transfer je propao jer se klubovi nisu uspjeli dogovoriti oko odštete, a Kalinić se niječkao bi li uopće mijenjao vrhunski nogomet Serie A s onim kineskim. No, nakon što se prijelazni rok završio, proširila se nova priča kako Cannavaro ima novu metu, Waynea Rooneyja. Naime, Englez je nezadovoljan statusom u Manchesteru, a Mourinho nema problem s tim da ga pusti. Ipak, Cannavaro je demantirao tvrdnje da je Tianjin poslao ponudu za robusnog Engleza.

“Jesmo, pristupili smo Rooneyju, ali to je bilo tek neobavezan razgovor jer nam on nikako ne odgovara stilu igre. Stoga, do pregovora nikada nije ni došlo”, otkrio je Talijan.

“Više smo razgovarali oko Aubameyanga, ali Borussia Dortmund odbila je našu ponudu jer ga trebaju za Ligu prvaka”, tvrdi Cannavaro, pa se okreće Kaliniću.

“Naša primarna meta je i dalje Nikola Kalinić, ali teško je Fiorentini pustiti ga sada. Zbog toga trenutno dvojimo, moramo prvo sve dobro izanalizirati”, veli Cannavaro.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI