LIGA PRVAKA: Juventus se poigrao s Barcelonom kao s igračkom, 3-0 odjeknuti će snažno!

Facebook: Juventus (Official)/Juventus.com

Juventus je pobijedio i nadigrao Barcelonu s 3-0 (2-0), pogocima Dybale (7, 22) i Chellinija (55), bila je to uistinu velika partija Juventusa koji je mogao pobijediti i uvjerljivije, no još je bilo zanimljivije vidjeti kako je Juventus neutralizirao jednu veliku momčad što je i dalje, nesumnjivo, Barcelona.

U sjajnoj predstavi prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka Juventus je pobijedio i nadigrao Barcelonu s 3-0 (2-0), pogocima Dybale (7, 22) i Chellinija (55), bila je to uistinu velika partija Juventusa koji je mogao pobijediti i uvjerljivije, no još je bilo zanimljivije vidjeti kako je Juventus neutralizirao jednu veliku momčad što je i dalje, nesumnjivo, Barcelona.

Čudesno je bilo gledati nogometaše Juventusa kako se poigravaju sa zvijezdama Barcelone. Nije da Barcelona nije željela, namjeravala, ali strateške postave momčadi Juventusa olabavile su igru Barcelone koja je jalovo napadala, a Juventus je zabijao.

Već u 7. minuti Juventus je poveo, strijelac je bio Dybala na sjajnu asistenciju Cuadrada. Poslije tog šoka Barcelona je držala posjed, ali nije bila opasna. U 20. minuti prigodu je imao Messi, ali Buffon je dokazao zašpto je velik vratar, sjajno je intervenirao.

U 22. minuti naš Mandžukič sjajno je proigrao Dybvalu u naletu koji prolazi kroz obranu Barcelone, vara vratara i zabija sjajan gol.

Barcelona je bila tako satrana da je mogla primiti još jedan pogodak, na odmor se otišlo s 2-0 prednopću Juventusa.



U nastavku je Messi prvi zaprijetio, no opet je gol postigao Juventus, nakon kornera Chellini se othrvao svom čuvaru i glavom tukao u kut, lopta se od vratnice odbila u gol – bilo je to 3-0 za Juventus u 55. minuti. Do kraja Barcelona se nešto motala oko Juventusovih vratara, no neorganizirano i nespretno, Juventus je zapravo potajno držao i dalje sve konce utakmice. https://www.youtube.com/watch?v=gvOabF759N0

Facebook Comments

Loading...
DIJELI