Liverpool dvaput prokockao vodstvo kod Sunderlanda

screenshot

Momčad Jurgena Kloppa u Sunderlandu, u sklopu 20. kola, nije oduševila, štoviše djelovala je umorno. Istina, bila je bliže pobjedi, ali dvaput je Sunderland izjednačio

Liverpool je remisom kod Sunderlanda 2-2 (1-1) propustio šansu približiti se vodećem Chelsea koji još uvijek ima pet bodova prednosti ispred Liverpoola i utakmicu manje.

Momčad Jurgena Kloppa u Sunderlandu, u sklopu 20. kola, nije oduševila, štoviše djelovala je umorno. Istina, bila je bliže pobjedi, ali…

Brzo je povela, u 19. minuti golom Sturridegea. No, sedam minuta kasnije već veteran Defoe je izjednačio iz opravdano dosuđenog jedanaesterca. U nastavku je Liverpool dugo lomio otpor protiv sastava Davida Moyesa, nakon nekoliko propuštenih prigoda konačno je zabio Mane u 72. minuti. Ali, dogodila se iznova neopreznost kod Liverpoola i njegove obrane, opet je skrivljen jedanaesterac kojeg je opet Defoe pretvorio u izjednačenje, u 2-2 u 84. minuti.

Manchester City je na svom terenu imao dosta problema protiv Burnleya, napose nakon što je u 32. minuti Fernandinho dobio crveni karton. U nastavku su konačno viđeni pogoci, Clichy i i Aguero su u pet minuta, od 58. do 63. dvaput zatresli mrežu gostiju. U 70. minuti smanjio je Mee. Za konačnih 2-1 (0-0) pobjedu Cityja.

Everton nije imao na svom terenu problema sa Southamptonom. Za finih 3-0 zabili su Valencia i Baines u 73. i 81. minuti te Lukaku u posljednjim trenucima utakmice.



West Bronwich Albion je pobijedio Hull City s 3-1 (0-1), iako je gost prvi poveo pogotkom Snodgrassa u 21. minuti. No, u nastavku je uslijedio preokret, u 49.pogodio je Bruntm u 62. McAuley i u 73. minuti Morrison.

Middlesbrough i Leicester su odigrali dosadnu utakmicu, bez pogodaka.

West Ham i Manchester United igraju kasnije.

Poredak;: Chelsea 49, Liverpool 44, Manchester City 42, Arsenal 40, Tottenham 39, Manchester United 36…

https://www.youtube.com/watch?v=E9t–d0goJM

https://www.youtube.com/watch?v=z1zKp8Njtd8

Facebook Comments

Loading...
DIJELI