Luka Modrić platio milijun eura da izbjegne zatvor!

screenshot

Luka nije prvi igrač Reala koji se našao pod optužbama, mnogi su se prije njega morali pojaviti na sudu uključujući i Cristiana Ronalda

Španjolski mediji javljaju kako se Luka Modrić nagodio s tužiteljstvom u slučaju utaje poraza i tako izbjegao zatvorsku kaznu koja mu je prijetila…

Podsjetimo, Modrić je nakon prelaska iz Tottenhama u Real Madrid 2012. u Luxemburgu osnovao tvrtku Ivano S.a.r.l. na koju je prenio komercijalna prava na korištenje svog imena u marketinške svrhe, kako bi izbjegao plaćanje poreza po stopi od 30 posto, a španjolski poreznici optužili su ga da tijekom 2013. i 2014. godine nije prijavio sve prihode od komercijalnih prava.

Luka nije prvi igrač Reala koji se našao pod optužbama, mnogi su se prije njega morali pojaviti na sudu uključujući i Cristiana Ronalda, a ovog utorka trebao je i 32-godišnji hrvatski reprezentativac, no španjolski El Mundo objavio je kako je dogovor s tužiteljstvom već postignut.

Modrić će uplatiti milijun eura u državnu blagajnu i tako izbjeći zatvorsku kaznu koja u Španjolskoj prijeti poreznim prijestupnicima.

U svakom slučaju, dobra vijest za našeg veznjaka koji će se sada moći posvetiti utakmicama u dresu Reala, ali i reprezentativnim obavezama koje ga čekaju na SP-u u Rusiji u lipnju.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI