Luka oduševio govorom na dodjeli prestižne nagrade

U sklopu ždrijeba Lige prvaka koji se održava u Monacu, dodijeljene su nagrade za najbolje vratare, braniče, vezne igrače i napadače, kao i onu najprestižniju za najboljeg igrača Europe. Po uzornu na FIFA-ine nagrade iste dodjeljuje i UEFA, ali za svoje europsko podneblje.

Uoči ždrijeba nagradu za najboljeg vratara dobio je vratar Real Madrida Keylor Navas, dok su ostali morali čekati da se završe krugovi izvlačenja.

Nakon što su izvučeni klubovi prve jakosne skupine dodijeljena je i nagrada za najboljeg braniča Europe, a ona je pripala Sergiju Ramosu.

Poslije izvlačenja druge jakosne skupine, dodjeljena je nagrada za najboljeg veznog igrača Europe, a ona je pripala Luki Modriću!

“Mislim da je ovo malo i nerealno što smo uspjeli. Mislim da je momčad najvažnija u cijelom tom uspjehu. Ovo što smo uradili bilo je jako teško, ali smo uspjeli. Naravno, pokušat ćemo i četvrti put zaredom osvojiti naslov prvaka, iako će biti jako teško”, rekao je Luka nakon uručenja nagrade za najboljeg veznog igrača Lige prvaka.



Nakon izvlačenja treće jakosne skupine dodjeljena je nagrada zan najboljeg napadača, a ona je, dakako, pripala Cristianu Ronaldu, koji se nažalost nije pojavio na dodjelu u Monacu.

Nakon što je održan ždrijeb Lige prvaka, dodjeljena je nagrada za toleranciju, a dobio ju je Guram Kashia, gruzijski nogometaš.

Potom su dodijeljene nagrade za najbolju nogometašicu i nogometaša prema izboru novinara i trenera.

Najbolji nogometaš Europe na iznenađenje mnogih je Luka Modrić koji je pobijedio vrlo jake konkurente Cristiana Ronalda i Mohameda Salaha.

“Ponosan sam na ovu veliku nagradu. Želio bih se zahvaliti svima koji su glasovali za mene, suigračima, trenerima… Najveći motiv? Moj otac, on me odveo na prvi trening i naučio da se borim za svoje snove. Njemu dugujem najviše za sve ovo”, izjavio je Modrić na dodjeli prestižne nagrade.

Modrića su izabrali novinari i treneri 80 momčadi koje su lani igrali Ligu prvaka i Europsku ligu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI