Machado najavio odlazak iz Dinama na kraju sezone, a tvrdi da zna kako će do tada opravdati status zvijezde

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Istječe u mu ugovor s 'modrima', a niti jedna strana ga nema namjeru, niti razloga, produžiti.

Portugalski veznjak Paulo Machado došao je u Dinamo, u najblažem slučaju, kao spasitelj, kao novi motor momčadi, spominjao se tu razoran udarac, izvanserijska kvaliteta i tko zna što još ne. Nažalost, sve po čemu će portugalski nogometaš ostati upamćen jest onaj ‘srednjak’ navijačima iz srpnja 2015. godine.

Machado će na kraju ove sezone napustiti Dinamo. Istječe u mu ugovor s ‘modrima’, a niti jedna strana ga nema namjeru, niti razloga, produžiti. Machado je za portuglaski Record poručio kako sigurno napušta Dinamo, ali da ne zna gdje će dalje igrati.

“U siječnju sam, nakon odmora, poručio ljudima iz kluba kako neću produljiti ugovor, to jest da ću otići na kraju sezone. Siguran sam u svoju odluku, a klub se složio s mojim mišljenjem. Ipak, bile su mi ovo tri lijepe godine. Otvorile su mi se neke opcije za nastavak karijere, ali čekat ću do kraja sezone”, kazao je Machado.

Machado je potom rekao nešto poprilično zbunjujuće, barem za navijače zbunjujuće. Kazao je kako će do kraja sezone opravdati status zvijezde koji su mu nadjenuli navijači. “Svoje razdoblje u Dinamu želi zaključiti osvajanjem hrvatskog kupa, a onda ću razmišljati što dalje. Navijači Dinama kažu da sam u Zagreb došao kao zvijezda, a u takvom stilu želim i otići. No, prvo trebamo osvojiti Kup, pa ćemo svi biti sretniji”, veli ‘zvijezda’ Dinama, Machado, koji će jamačno ostati upamćen kod budućih generacija navijača i poklonika Dinama kao igrač koji je 2017. godine s Dinamom izgubio prvesntvo i osvojio famozni Kup.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI