MAMIĆ PRIPREMA OSVETNIČKI PLAN: ‘Pronaći ću nekog tko će prijavljivati igrače Hajduka, Rijeke i ostalih’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Čini se da će već ionako napeta završica HNL-a, zahvaljujući Mamići biti još napetija...

 

S drugog kraja svijeta javio se bivši trener Dinama, Zoran Mamić i to s poprilično jasnom misijom – osvete za prijavljivanje Soudanija Disciplinskom sucu. Novi ‘slučaj Soudani’ podigao je dosta prašine, a ulje na vatru dolio je nogometaš NK Plomina, Goran Kvalić, koji je prijavio najboljeg igrača Dinama zbog nesportskog, odnosno, nasilnog ponašanja u utakmici s Lokomotivom. Soudani će morati propustiti derbi s Hajdukom, ali Kvalićev istup više je uzrujao mlađem Mamića od činjenice da neće Alžirac neće igrati.

“Ne znam vodim li se još kao član Hrvatskog nogometnog saveza… Ali nema veze, od danas imam posebnu misiju. Dakle, imam mnogo poznanika i prijatelja u hrvatskom nogometu, mnogo igrača koje dobro poznajem. Pronaći ću nekog nogometaša u četvrtoj ligi koji će pozorno pratiti svaku utakmicu HNL-a i prijavljivati igrače Hajduka, Rijeke, Osijeka i ostalih za “j…nje matere” sucima, za psovanje ili bilo kakvo drugo nesportsko ponašanje”, poručio je Mamić, prenose Sportske novosti.

“Recimo, kazat ću svom izabraniku da pripazi na Vešovića koji gotovo na svakoj utakmici spominje majku sucu, na Ristovskog koji to isto radi… Pobrinut ću se da ako bilo što primijeti uvijek nekoga prijavi. Pa da vidimo kako će to sve izgledati. Od danas će stizati mnogo prijava, vidjet ćete. Gotovo na svakoj utakmici ima nesportskog ponašanja koje suci nekad sankcioniraju, a nekad ne”, izjavio je Zoran Mamić.

Čini se da će već ionako napeta završnica HNL-a, zahvaljujući Mamiću biti još napetija, a bit će zanimljivo vidjeti tko će ih to prijavljivati.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI