Mamić se oglasio emotivnom porukom iz Međugorja: Sretan je zbog Dinama

screenshot

I Zdravko Mamić pratio je utakmicu četvrtog kola Europske lige između Dinama i Spartaka iz Trnave nakon koje je hrvatski prvak osigurao europsko proljeće! I to prvo poslije 49 godina…

”Ne mogu opisati koliko sam ponosan večeras, na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli večerašnjem slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja nogometa’, napisao je Mamić.

“Dinamovo proljeće stiglo je u Zagreb nakon 49 godina i večeras smo svjedočili povijesnom događaju hrvatskog nogometa, događaju koji ćemo s osmijehom prepričavati svojoj djeci i unucima – hvala treneru Bjelici i njegovom stožeru, momčadi, kuharicama, kuharima, tetama domaćicama, radnicima koji rade na održavanju stadiona, zaštitarima, svim djelatnicima Dinama, te sjajnoj publici koja nosi ovu momčad kao i svima onima koju su sudjelovali u gradnji ovog uspjeha! Volim te Dinamo!”, poručio je Mamić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ne mogu opisati koliko sam ponosan večeras, na sve nas koji smo svojim radom, znoju, krvlju i suzama doprinijeli večerašnjem slavlju svih navijača Dinama i ljubitelja nogometa! Dinamovo proljeće stiglo je u Zagreb nakon 49 godina i večeras smo svjedočili povijesnom događaju hrvatskog nogometa, događaju koji ćemo s osmijehom prepričavati svojoj djeci i unucima – hvala treneru Bjelici i njegovom stožeru, momčadi, kuharicama, kuharima, tetama domaćicama, radnicima koji rade na održavanju stadiona, zaštitarima, svim djelatnicima Dinama, te sjajnoj publici koja nosi ovu momčad kao i svima onima koju su sudjelovali u gradnji ovog uspjeha! Volim te Dinamo!



Objavu dijeli Zdravko Mamić (@zdravko__mamic)

Facebook Comments

Loading...
DIJELI