Messi otkrio što će raditi kada završi karijeru

screenshot

Jedan od najboljih svih vremena otkrio je što će kad ode u mirovinu

Messi obično svoj privatni život drži za sebe, ali sada je otvorio dušu i progovorio o obitelji, mirovini, ali i o tome na čemu još mora raditi što se tiče njegove igre.

Postoje dijelovi igre koje nisam doveo do vrhunca, a ja ipak težim savršenstvu. Koji? Recimo penali. Njih moram i dalje dodatno trenirati”, rekao je Messi novinaru portala Blic.re, koji je predstavnik Srbije u Uefinom izboru za igrača godine.

On ga je uhvatio baš u Monte Carlu, a Argentinac mu je otkrio što planira jednom kada se umirovi.

Vjerojatno neću biti trener, nemam osjećaj za to. Ipak, još ima vremena, možda se predomislim”, rekao je Messi pa nastavio o obiteljskom životu:

Kod kuće rijetko pričamo o nogometu. Mora se baš nešto posebno dogoditi s Barcelonom ili reprezentacijom da nam nogomet bude tema za obiteljskim ručkom”.



Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, zapravo je pravi obiteljski čovjek i slava mu ponekad stoji na putu.

Živim sasvim normalan život sa svojom obitelji. Ponekad poželim da nisam toliko slavan, samo da mogu hodati slobodno bez povlačenja za rukav na svakom koraku”, priznao je Messi.

Leo je priznao i koliko ga je roditeljstvo promijenilo:

Nevjerojatan je osjećaj biti roditelj. Na neke stvari sada gledat i potpuno drugačijeg kuta. Uloga oca je nešto najljepše što mi se dogodilo u životu. Neopisivo”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI