Modrić i Ćorluka ‘dolili ulje na vatru’, a evo dokaza da nije imao potporu

screenshot/youtube

Vatreni bi trebali slaviti i pripremati se za Argentinu, a brinu oko skandala.

Hrvatska nogometna reprezentacija ne može više računati na Nikolu Kalinića, koji si je sam potpisao kartu za povratak u Hrvatsku. Nakon neposluha kojeg je pokazao Zlatku Daliću, odbivši ući u dvije utakmice i na trening zbog “boli u leđima”, za njega mjesta u Rusiji više nije bilo.

Večernji list javlja kako je Dalić pomalo razočaran samim sobom zbog toga što je Kalinića uopće pozvao u reprezentaciju za Mundijal. Naime, na prijateljskoj utakmici s Brazilom iskoristio je istu ispriku, odnosno bolove u leđima, kako ne bi ušao u igru.

Izvor tvrdi da je Kalinić zamjerio Daliću favoriziranje Kramarića tijekom utakmice s Brazilom te ga je pitao “zašto on, a ne ja”, na što mu je izbornik odgovorio da je Krama jednostavno u boljoj formi. Čini se da su problemi krenuli kada je Dalić na pripremama u Rovinju naglasio da u Rusiju ne želi, niti će voditi nezadovoljne i nespremne, a sve je pokušao sanirati pomoćnik Dražen Ladić.

Više od svega, ipak, Dalića je navodno pogodilo što je Kalinić odbio proslaviti pobjedu nad Nigerijom i sam je otišao u svlačionicu. Sljedećeg dana čekao je objašnjenje ili ispriku, ali nogometaš ga je samo ignorirao.

Nakon toga, Dalić je sjeo za stol s kapetanom Lukom Modrićem i Vedranom Ćorlukom te je razgovarao o Kaliniću, a oni su mu naposljetku dali podršku za potez koji je povukao, odnosno “progon” Kalinića iz Rusije.



Nakon što je spakirao stvari i ukrcao se u avion, Kalinić je svima u Whats app grupu poslao poruku u kojoj im želi sreću na SP-u. Odgovor je dobio samo od Modrića i Čarlija, što je prilično jasan dokaz da su mu ostali okrenuli leđa…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI