Modrić i Kovačić ostaju bez trenera: Zidanu predstavljen ultimatum, a već su mu pronašli zamjenu

Madridski klub i inače ima praksu naprasnog uručivanja otkaza čim nastupi kriza u momčadi, a kod Zidanea već neko vrijeme stvari baš i ne funkcioniraju.

Poraz na domaćem terenu od Barcelone (3:2) u El Clasicu doveo je u pitanje ostanak Zinedinea Zidanea na klupi Real Madrida. Madridski klub i inače ima praksu naprasnog uručivanja otkaza čim nastupi kriza u momčadi, a kod Zidanea već neko vrijeme stvari baš i ne funkcioniraju.

Real ima utakmicu manje i bodovno je izjednačen s Barcelonom u Primeri, ali za razliku od Katalonaca, Madriđani su još uvijek u Ligi prvaka. Madridski AS pak doznaje kako je pred Zidanea stavljen ultimatum – ako želi ostati na klupi Reala morat će osvojiti Primeru ili obraniti Ligu prvaka gdje u polufinalu igra protiv Atletica.

Zidane više ne uživa podršku navijača koji smatraju da previše forsira Balea, Benzemu i Cristiana, a očito je da neki od njih nisu u formu, a s druge strane Isco, Morata, James i Asensio igraju u uzlaznoj formi i koriste ‘mrvice’ koje im Francuz da.

Izvori AS-a tvrde kako su u Realu već pronašli zamjenu za Zidanea. Riječ je o Joachimu Lowu, izborniku Njemačke koji ima ugovor s reprezentacijom do 2020. godine. U slučaju da ne uspuju s Lowom, vjerojatno bi se okrenuli Antoniju Conteu ili Mauriciju Pochettinu.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI