MODRIĆ ODBIO TRENIRATI! Neće raditi dok god ne odluče gdje nastavlja karijeru

Facebook

Danas ima sastanak s Perezom

Luka Modrić u prilično je neizvjesnoj situaciji i njegova budućnost ovisi o Real Madridu i Interu. Naime, talijanski divovi svim silama ga žele u svojim redovima, a Španjolci ga ne žele pustiti nakon što je u šest godina s njima osvojio četiri Lige prvaka.

Kapetan Vatrenih danas ima ugovoren sastanak s Perezom, za kojeg se zna da je težak pregovarač i Interu je jasno dao do znanja da ne misli samo tako pustiti Hrvata. Naime, upravo on je postao jedan od simbola kluba te je već bio u ulozi manekena u reklami za nove dresove.

Ipak, čini se da je Modriću dosta natezanja te je odbio trenirati dok god ne riješe pitanje njegove budućnosti. Real Madrid dao mu je dopuštenje da pauzira, a ako Perez odluči ispuniti Interovu želju, čini se da će reklama ostati posljednja prilika u kojoj je Modrić nosio kraljevski dres.

Već danima mediji izvještavaju o “džentlmenskom dogovoru”, koji imaju Modrić i Perez, a prema kojem se predsjednik kluba obvezao pustiti ključnog igrača ako on poželi otići i to za razumnu cijenu, nikako za “750 milijuna eura”, koliko je prošlog tjedna Perez kazao da traži za Luku. Hrvat je dosad sa šefom kluba imao dobar odnos, ali Pereza ljute ukini agenti koji ga navode da prihvati Interovu ponudu.

Modrić bi u novom klubu zarađivao 10 milijuna eura godišnje, a Inter Realu nudi 15 milijuna eura odštete odmah za jednogodišnju posudbu, uz obvezu kupnje sljedećeg ljeta, kada bi Realu uplatili još 25 milijuna eura.



Perez je Talijanima odgovorio da će pustiti Modrića, ali ne za 40, već 70 milijuna eura. Ipak, sve je na današnjem sastanku, koji će se održati u četiri oka između Pereza i Modrića, bez agenata, zastupnika i odvjetnika.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI