MODRIĆ OTKRIO ISTINU O ODLASKU IZ VATRENIH: Priznao i da je dobio poruku od Ronalda

hns

Kapetan je napokon odlučio raščistiti stvari

Kapetan Vatrenih, Luka Modrić, stao je na kraj svim mogućim polemikama koje je pokrenuo menadžer Cristiana Ronalda kada je kazao da je smiješna odluka da Luka dobije nagradu za najboljeg nogometaša Europe, a ne Portugalac.

Imam dobar odnos s Ronaldom  i tako će i ostati. Da, poslao mi je poruku kako bi mi čestitao na nagradi. Rekao mi je da je bio sretan zbog mene, da sam zaslužio nagradu. Ne zanima me što drugi govore, bitno mi je jedino ovo što mi je Cristiano rekao”, kazao je Modrić za portugalsku televiziju RTP u Faru nakon utakmice Portugala i Hrvatske.

Ronaldo je propustio dodjelu nagrada prije tjedan dana, na kojoj je slavio Luka Modrić. Njega i UEFA-u napao je Ronaldov Menadžer kazavši kako ej takva odluka smiješna, a nakon toga Luku je na Instagramu išla posramiti Cristianova sestra te jedan prijatelj. Svi oni tvrde da je Ronaldu učinjena nepravda.

Ponovo konkurenti

Modrić i Ronaldo sada su ponovo konkurenti, ovog puta za najgradu za najboljeg nogometaša svijeta, koji 23. rujna dodjeljuje krovna organizacija FIFA.



Individualne nagrade ako dođu, u redu, lijepo ih je primiti, ali to nije ono što mene pokreće. Nisam opsjednut time”, rekao je Modrić, koji je s Ronaldom šest godina dijelio klub. Iako su se mnogi nadali da će se na prijateljskoj utakmici naći oči u oči, Portugalac je odlučio ostati u Italiji.

Bila je to dobra utakmica, odigrali smo dobro u prvom nastupu nakon Svjetskog prvenstva. Još uvijek tražimo formu, nismo na najboljoj razini. Nakon prvenstva oprostili su se neki važni igrači, ali pronašli smo odgovarajuća rješenja”, rekao je kapetan.

Moramo izgraditi ekipu na temelju onoga što smo napravili na Svjetskom prvenstvu, a naravno da nas sada svi promatraju kroz rezultat ostvaren ondje. Stoga nas i žele svi pobijediti. No mi ćemo biti snažna ekipa u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine”, zaključio je Maestro.

Naposljetku je Modrić otkrio i je li razmišljao o odlasku iz reprezentacije:

Iskreno, nisam razmišljao. Imam još dosta motiva igrati za reprezentaciju, uvijek sam govorio da ću igrati dok god me budu trebali, dok osjećam da mogu pomoći, a to hvala Bogu još uvijek mogu. Nisam vidio razlog da se oprostim, unatoč tome što smo ostvarili veliki rezultat na Svjetskom prvenstvu. Zašto odlaziti ako se osjećam dobro, bez obzira što neki kažu da je ovo idealan trenutak. Slažem se, ali meni je gušt igrati za reprezentaciju, igram uvijek s velikim motivom, presretan sam ovdje, kapetan sam…”.

Individualne nagrade nikad mu nisu bile krajnji domet i puno mu je važniji kolektivni uspjeh. Unatoč svemu što je ove godine osvojio. Luka je i dalje skroman:

Ako oni koji odlučuju prepoznaju mene kao onog koji treba dobiti Zlatnu loptu, nitko sretniji. Daj Bože. Imao sam fenomenalnu sezonu”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI