MOGUĆA DOŽIVOTNA ZATVORSKA KAZNA! Ronaldo i službeno pod istragom za silovanje

youtube

Policija u Las Vegasu sada je i službeno potvrdila kako je od rujna 2018. ponovno otvoren slučaj optužbe za silovanje iz 2009. godine.

Naši detektivi rade na osnovu informacija koje im je dala žrtva. Ova istraga je u tijeku i za sada neće biti otkriveni novi detalji o njoj”, stoji u službenom priopćenju, koje je stiglo nakon što je bivša manekenka Kathryn Mayorga (34) u intervjuu za njemački Spiegel, ponovila da ju je 13. lipnja 2009. Cristiano Ronaldo brutalno silovao u svom apartmanu u hotelu u Las Vegasu, gdje je radila kao hostesa.

Nakon što me silovao, ispričao se. Kleknuo je i rekao kako je on 99 posto dobar momak, no ne zna za ovih jedan posto”, rekla je u intervjuu, a Ronaldovi odvjetnici odgovorili su tužbom protiv novina.

Podsjećamo, Mayorga je 2010. od Ronalda prihvatila 375 tisuća dolara dolara s računa na Britanskim Djevičanskim otocima u zamjenu za šutnju. Ipak, nakon osam godina šutnje želi dobiti zadovoljštinu na sudu jer joj je napad drastično promijenio život. Kazala je kako se od tada bori sa suicidalnim mislima te da ima problema s alkoholom.

Kada su je pitali zašto je prihvatila novac od Portugalca, kazala je kako je strahovala od njegove slave te da nije željela da se njezino ime provlači u medijima.



Inače, u američkoj saveznoj državi Nevadi ne postoji zastara za silovanje ako je žrtva prijavila djelo unutar četiri godine. Počinitelju tada prijeti doživotan zatvor, s mogućnosti izlaska na uvjetnu tek nakon deset godina.

Policija iz Las Vegasa objavila je kako je 13. lipnja 2009. godine izašla na teren zbog dojave o silovanju: “Kada smo sastavljali izvještaj, žrtva nije detektivima rekla lokaciju napada, niti im je opisala osumnjičenog. Obavljen je liječnički pregled napadnute.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI