Svi pričaju o Šukerovom stadionu za reprezentaciju, a jedan detalj vam je promakao!

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

HNS se zna obratiti na pravu adresu. Velika Gorica koja nema svoju bolnicu, a peti grad je u zemlji imati će nacionalni stadion za kojeg će pripremiti svojih nekoliko proračuna

Ajde, bar smo pošteđeni scenografije polaganja kamena temeljca za novi hrvatski nacionalni stadion u Velikoj Gorici. Zemlja i savez čija reprezentacija nema ni svoj kamp, makar je postavljeno više od nekoliko kamen temeljaca za isti, sada je javnosti bacila novu udicu sa slatkim mamcem.

Novi nacionalni stadion pokraj Velike Gorice. Sladak kao čokoladna kocka, kapaciteta 35 tisuća gledatelja, to je baš ono što Hrvatska i njena reprezentacija treba. Osim ideje oko tog stadiona nije poduzeto baš ništa. Niti model financiranja, niti se zna za zemljište, sve je nekako u magli, ali piše se. Kad se piše onda se valjda nešto i radi.

Zgodno je gledati komentare, tako uobičajene ispod portalskih napisa, pa ljudi se zgražaju, ismijavaju i sprdaju s tom idejom. Cijena? Pedesetak milijuna eura, a nek pomogne šira društvena zajednica. Kao i uvijek, HNS se zna obratiti na pravu adresu. Velika Gorica koja nema svoju bolnicu, a peti grad je u zemlji imati će nacionalni stadion za kojeg će pripremiti svojih nekoliko proračuna. A na stadionu će reprezentacija igrati tri utakmice godišnje.

Ova ideja spada prije u rubrike – vjerovali ili ne – nego u ozbiljna promišljanja o budućnosti hrvatskog nogometa. Citiramo jedan komentar ispod vijesti o tom novom stadionu. “Hahahahahhah”

Facebook Comments



Loading...
DIJELI