NAJBOLJI STRIJELAC HNL-a: ‘Sanjam Srbiju, nikada ne bih igrao za Hrvatsku’

screenshot, yotuube

Komnen Andrić, napadač Intera, nakon 17 kola HNL-a najbolji je strijelac Prve lige. Radi se o bivšem reprezentativcu srpske U-20 reprezentacije, s kojom je prije tri godine osvojio Svjetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

Andrić još nije debitirao za A reprezentaciju Srbije i još uvijek bi mogao promijeniti državljanstvo, barem što se tiče nogometa. To se ipak neće dogoditi.

“Sanjam dres Srbije, bilo koja druga zemlja ne dolazi u obzir. Nikada ne bih igrao za Hrvatsku ili neku drugu reprezentaciju. Za svakog sportaša je kruna karijere nastup za svoju zemlju”, kazao je Komnen za srpski Informer.

Samo godina i pol dana bila mu je dovoljna da u Interu postane kapetan, najbolji strijelac lige i momčadi.

“Mnogi su bili skeptični kada sam im rekao da idem u Hrvatsku, baš zbog složenog odnosa Hrvatske sa Srbijom. Razgovarao sam s trenerom Samirom Toplakom i odlučio prihvatiti ponudu. Nisam imao nijedan problem ovdje. Sjajno su me prihvatili, brzo sam se uklopio i u međuvremenu postao kapetan. To dovoljno govori kakav odnos imam sa svima u klubu”, priznao je Andrić za kojeg već stižu ponude.



Komnen je u 15 utakmica ove sezone zabio deset pogodaka, dok je prošle sezone toliko zabio u 20 utakmica, a pripisao je tome i pet asistencija.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI