Nakon osvojenog turnira u Nottinghamu Donna Vekić stigla do rekinga karijere

Najbolja hrvatska tenisačica Mirjana Lučić Baroni napredovala je dva mjesta na najnovijoj WTA ljestvici i sada je na 24. poziciji

Nakon što je u nedjelju osvojila turnir u Nottinghamu Donna Vekić je stigla na 58. mjesto WTA ljestvice što joj je reking karijere.

Podsjećamo mlada Osječanka je u finalu pobijedila prvu nositeljicu Britanku Johannu Kontu 2-6, 7-6 (3), 7-5. Za Donnu je to bilo peto finale i drugi naslov nakon što je 2014. pobijedila u Kuala Lumpuru, dok je gubila finala u Taškentu u rujnu 2012. i rujnu 2015., te u Birminghamu u lipnju 2013.

Najbolja hrvatska tenisačica Mirjana Lučić Baroni napredovala je dva mjesta na najnovijoj WTA ljestvici i sada je na 24. poziciji, dok Anja Konjuh drži 28. poziciju. Petra Martić je u odnosu na prošli tjedan pala dva mjesta do 131. pozicije, a napredak, i to od 17 mjesta, upisala je Jana Fett koja se popela na 150. poziciju.

Na vrhu ljestvice nam promjena. Prvo mjesto drži Njemica Angelique Kerber, druga je Rumunjka Simona Halep, a treća je Čehinja Karolina Pliškova.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI