Nakon prve vožnje vodi Feller, od šest Hrvata niti jedan u drugoj vožnji

Igor Kralj/PIXSELL

Austrijanac je stazu na Crvenom spustu odskijao za 58.13 sekundi što je bilo 5 stotinki sekunde brže od drugoplasiranog Juliena Lizerouxa. Na trećem mjestu trenutačno je Amerikanac Mark Engel sa zaostatkom od 28 stotinki sekunde

Najbrže vrijeme nakon prve vožnje muškog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“ 2017. ostvario je Manuel Feller. Austrijanac je stazu na Crvenom spustu odskijao za 58.13 sekundi što je bilo 5 stotinki sekunde brže od drugoplasiranog Juliena Lizerouxa. Na trećem mjestu trenutačno je Amerikanac Mark Engel sa zaostatkom od 28 stotinki sekunde za vodećim Austrijancem, dok je trostruki pobjednik sljemenske utrke Marcel Hirscher četvrtoplasirani s 38 stotinki sekunde sporijim vremenom od Fellera.

Pobjednik posljednja dva slaloma sezone, Henrik Kristoffersen, dijeli šesto mjesto s Danielom Yuleom, sa 41 stotinkom sekunde zaostatka za Austrijancem.

S obzirom na vrlo malo razlike u ostvarenim vremenima vodećih skijaša, druga vožnja donijet će jako puno uzbuđenja.

Na utrci je nastupilo i šest hrvatskih predstavnika, Ivica Kostelić, Filip Zubčić, Matej Vidović, Istok Rodeš, Elias Kolega i William Vukelić, međutim niti jedan se nije uspio plasirati u drugu vožnju.

Druga vožnja na rasporedu je u 18 sati.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI