Navijalo se: Kolinda promukla, Plenković tražio veći dres

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Predsjednica i premijer bili su odlično raspoloženi nakon utakmice

Kauboji su uništili Orlove s deset razlike, konačan rezultat bio je 32:22, a navijači su bili u deliriju. Savršeno je to bilo otvorenje rukometnog Eura 2018. godine, a susret su komentirali i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Andrej Plenković.

Grabar-Kitarović imala je na sebi dres s brojem 10, isti koji nosi i Duvnjak, i s vlastitim imenom na leđima. Džomba i Šprem stavili su je u neugodnu situaciju i pitali čiji bi, od njih dvojice, dres radije nosila, ali predsjednica je dobro snaša:

Tim mi bira dresove, pa bih nosila koji god bi oni odabrali”, kazala je predsjednica, koja je prokomentirala i utakmicu.

Uživala sam u utakmici, promukla sam od navijanja. Atmosfera je bila sjajna i čestitam svima, igračima, izborniku i navijačima. Bio je to sjajan početak prvenstva, iako početak same utakmice nije nagovješćivao ovakav ishod, kojem su navijači puno doprinijeli”, kazala je Grabar-Kitarović.

Dobila je ona na dar i rukometnu loptu, a zbog broja na dresu, kojeg je nosila, Džomba i Šprem su se našalili da bi mogla umjesto Domagoja “uletjeti” na teren.



Dolazim na finale i idemo po zlato, Nećemo okolišati, to očekujemo, u to vjerujemo i u tome vas podržavamo”, zaključila je predsjednica.

Nakon nje je na “vrući stolac” kod Šprema i Džombe sjeo i premijer Andrej Plenković.

Prije svega čestitam svima, atmosfera je bila sjajna, bilo je predivno, pun Spaladium. Početak prvenstva nije mogao biti bolji. U drugom poluvremenu mi se čak činilo prelagano, gotovo rutinski odigrano”, započeo je Plenković.

Sva očekivanja su ispunjena i drago mi je zbog ovolikog odaziva navijača, ali očekivanja su sada podignuta i sada sa Švedima i Islanđanima treba biti na razini. Očekuje se da idemo do kraja”, rekao je Plenković, koji je komentirao i Duvnjakovu ozljedu.

Žao mi je zbog Duvnjaka, šteta je, nadam se da će se oporaviti”.

Špremu i Džombi nije “vrag dao mira” pa su premijeru poklonili dres, kojeg su i potpisali. Plenković je, očito, bio odlične volje jer je odmah pogledao etiketu i našalio na račun svojih kilograma i debljanja.

Nadam se da je XXL”, rekao je premijer uz smijeh.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI