NEMIR U SVLAČIONICI: Niko Kovač očitao bukvicu Anti Rebiću nakon bezobraznog ispada

Facebook: Eintracht Franfurt (Official)

Hrvatski nogometaš igrao je do 68. minute, imao je dobru priliku na početku utakmice, ali nije bio precizan. Na koncu ga je Kovač odlučio povući i dati priliku drugom igraču...

Hrvatski strateg Niko Kovač i dalje muku muči s povratkom u formu, odigrali su tek 0:0 s Borussijom Monchengladbach u 26. kolu Bundeslige. Loš niz se tako nastavio, Eintracht je u posljednjih sedam kola uzeo tek dva bodaa i dijeli sedmo mjesto s Kolnom. Imala je Kovačeva momčad fenomenalnu priliku da prekine crni niz, Frankfurt je imao igrača više i penal, ali ni to nije bilo dovoljno.

U 78. minuti Fabianu je vratar BMG-a Sommer skinuo penal i to im je bio četvrti promašaj od posljednjih pet pokušaja s bijele točke. Do sada je dva puta promašiovao Meier, što je na koncu Entracht stajalo jednog boda, a potom dva puta Hasebe i na koncu Fabian koji je time ispustio tri boda svoje momčadi.

“Nema gola, nema ni pobjede. U nogometu su važni dobar rad i sreća, ali da bi vas sreća pomazila, morate zabiti gol”, kazao je tako nakon utakmice Kovač.

Osim tog očajnog promašaja, utakmicu je obilježio i sukob Nike Kovača s Antom Rebićem. Hrvatski nogometaš igrao je do 68. minute, imao je dobru priliku na početku utakmice, ali nije bio precizan. Na koncu ga je Kovač odlučio povući i dati priliku drugom igraču, a Rebiću to baš i nije sjelo. Odbio se rukovati s Kovačevim pomoćnikom, a Kovač mu je to vidio.

“Ja sam ovdje trener i moje su odluke moja odgovornost. Rebić može biti razočaran i ima pravo biti, ali bio je umoran i moja je odluka bila da ga zamijenim. Uvijek dobro razmislim prije svake odluke, to budite sigurni, a Rebiću sam poslije objasnio neke stvari”, komentirao je Kovač.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI