NIKO I NJEGOVE TRUPE NADOMAK DORTMUNDA: Bayern sredio i ‘rudare’, vraćaju li se šampionske trube na Allianz Arenu?

screenshot

Nogometaši Bayerna svladali su sa 3-1 Schalke na svojoj Allianz Areni u posljednjoj utakmici subotnjeg programa 21. kola njemačkog prvenstva i tako su zasjeli na drugo mjesto te smanjili zaostatak za vodećom Borussijom Dortmund na samo pet bodova, nakon što je lider ispustio vodstvo 3-0 pred svojim navijačima protiv Hoffenheima.

Momčad Nike Kovača povela je autogolom Brume u 12. minuti. Gosti su izjednačili u 25. minuti preko Kutucua, ali samo dvije minute poslije Lewandowski je ponovno vratio prednost Bavarcima. Konačnih 3-1 u 57. minuti postavio je Serge Gnarby koji je glavom skrenuo loptu koju je “škaricama” prema vratima poslao asistent Lewandowski.

Veliki preokret napravili su nogometaši Hoffenheima kod vodeće Borussije Dortmund. Do 75. minute gubili su sa 3-0, da bi u samo 13 minuta postigli tri pogotka i osvojili veliki bod na Signal Iduna Parku.

Pogotke za Borussiju postigli su Sancho (32), Goetze (43) i Guerreiro (67). No, gosti se nisu predali. Alžirac Belfodil, koji je u poluvremenu zamijenio hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića, u 75. minuti je prvi put zatresao mrežu za smanjenje zaostatka Hoffenheima. U 83. minuti Kaderabek je pogodio za 2-3, a samo pet minuta poslije Belfodil je pogodio za 3-3.

Kramarić je krajem prvog poluvremena dobio slučajan udarac u glavu kod jednog pada i čini se da ga je zato trener odlučio ostaviti u svlačionici u poluvremenu.



Vodi Borrusia Dortmund sa 50 bodova, Bayern se sa 45 bodova probio na drugo mjesto, a Borussia Moenchengladbach je treća sa 42.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI