NOVI GAF DAVORA ŠUKERA! Htio odbrusiti novinarima pa mu je malo pobjeglo

screenshot

Održana je redovna godišnja skupština Hrvatskog nogometnog saveza, dakako glavna zvijezda Skupštine bio je Davor Šuker, koji je uglavnom proveo vrijeme govoreći od divnim uspomenama iz Rusije.

Malo se predsjednik HNS-a uozbiljio kada je na red došlo pitanje o mogućnosti da Hrvatska ponovo zaigra na Poljudu. Na to je rekao da šanse ima, ali da ovisi o Hajduku jer HNS ne želi nikakve ultimatume.

Na kraju je još odgovarao na pitanja, a uskomešao se kada mu je postavljeno pitanje hoće li možda doći do preslagivanja vladajuće strukture u HNS-u.

Naime, prije nekoliko je dana Tomislav Svetina, kao nezavisni kandidat postao šef Zagrbačkog nogometnog saveza, najjačeg saveza u Hrvatskoj i saveza koji ima najjači utjecaj u HNS-u. Svetina, koji je izbačen iz Dinama, ujedno ima i funkciju potpredsjendika HNS-a, što mu svakako ostavlja mogućnost koaliranja s takozvanom novom strujom u HNS-u. Svetini je potporu iskazao i Plenkovićev čovjek u Savezu, Marijan Kustić, a Šuker je na sve to rekao kako on nije “futrolist” i ne može predvidjeti što će se dogoditi za tri godine.

”Mislim da smo imali izbore prošle godine, točno u ovo vrijeme. Vrijeme će pokazati i zato vas molim da sačekate tri godine. Rado bih vam odgovorio, ali nisam futrolist da bih vam odgovorio tko će biti predsjednik, tko generalni tajnik, a tko izbornik. Prošle su godine bili izbori, pa ste tada dosta toga fulali. Nadam se da ćete fulati i ovaj put. Hvala”, rekao je Šuker.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI