OKRUTNI INTER: Ne žele otkupiti Vrsaljkov ugovor, preozljeđen im je

instagram

Iako se igrači prodaju i kupuju samo u određenim terminima, nogometno tržište aktivno je cijele godine i klubovi nikad ne prestju gledati koga bi mogli obući u svoj dres.

Zimski prijelazni rok samo što nije počeo, a Gazzetta dello Sport javlja kako milanski Inter priželjkuje Mattea Darmiana, iako trenutno imaju Vrsaljka i D’Ambrosija.

Njihovi razlozi su rilično jednostavni D’Ambrosio je klasičan radnik, ali ne i klasa dostojna najboljih na svijetu, a Vrsaljko im je, iako igrač i pol, preozlijeđen.

Naime, Šime je od mogućih 14 utakmica u Serie A odigrao samo šest, a od mogućih pet u Ligi prvaka, samo jednu.

Darmian trenutno u Manchester Unitedu baš i ne dobiva previše prilika, a gotovo da mu i ne bi trebao period prilagodbe u Serie A. Jasno je, stoga, da im je on, kraj ozlijeđenog Hrvata, logičan izbor za kupnju.



Inter je kalkulirao i zaključio kako im je jednostavno previše dati 17 i pol milijuna eura za Vrsaljka, koliko Atletico traži i to kraj šest milijuna, koje su već dali za posudbu.

Svota je to koju bi Inter, odnosno kineski vlasnici, inače platili bez razmišljanja za Vrsaljka, ali njegove ozljede ih koče u tome.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI