PJACA PRIMA SAMO POHVALE SUIGRAČA: ‘Marko vam je kao ragbijaš s primjesom Cristiana Ronalda’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Marko je sada konačno spreman i vrijeme je da polako počne opravdavati sve pohvale koje stižu na njegov račun, a stiže ih dosta.

Kako je najavljeno, Marko Pjaca bi trebao u srijedu po prvi puta zaigrati od prve minute u dresu Juventusa. Tako barem tvrdi trener “bianconera” Massimiliano Allegri. Pjaca je stigao u Torino još ljetos u “megatransferu” iz Dinama, ali do sada je upisao samo osam nastupa za Juventus.

Jasno, za tako sitnu minutažu kriva je ozljeda koja ga je izbacila iz pogona na dva mjeseca plus još par tjedana treninga u kojima je hvatao formu. No, Marko je sada spreman i vrijeme je da polako počne opravdavati sve pohvale koje stižu na njegov račun, a stiže ih dosta.

Osim Allegrija koji ga malo-malo pohvali, pa onda i Mandžukića, Čačića, pohvalio ga je i suigrač, odnosno, ikona kluba, Giorgio Chiellini. “Pjaca nas je sve ostavio bez teksta. Jak je kao ragbijaš, a s loptom djeluje poput Cristiana Ronalda. Još samo da popravi završinicu i bit će svjetska klasa”, kazao je Chiellini.

Hoće li Pjaca opravdati pohvale i cijenu od 23 milijuna eura, vidjet ćemo, nadamo se, uskoro…

Facebook Comments



Loading...
DIJELI