Pljušte bogate ponude za Rakitića: Pritišću ga sa svih strana, Messi zabranio njegovu prodaju?

screenshot

Raketina budućnost je pod upitnikom

Ivan Rakitić ove je sezone ponio je ulogu jednog od najvažnijih Barceloninih igrača. sudjelovao je u 51 utakmici, a iza njega je gotovo četiri tisuće minuta. Trener Ernesto Valverde ima ogromno povjerenje u njega, ali Rakitić je svejedno zabrinut za svoju budućnost u klubu.

Rakitić je bio jedan od najkorištenijih Barcinih igrača, a navijačima pružio odlične partije. Ipak, boji se da bi se situacija mogla drastično promijeniti u kratkom roku, zbog čega sumnja u takav kontinuitet u sljedećoj sezoni”, javlja Diario Gol.

Španjolci tvrde da će Valverde premjestiti Coutinha u vezni red kada stigne Griezmann, a planiraju dovesti i još dva veznjaka. Zbog toga bi moglo postati gužvovito, a Raktićeva minutaža bi bila prilično manja.

Rakitića želi Jose Mourinho u Manchester Unitedu. On ga vidi kao kariku koja mu nedostaje na sredini terena. Zbog toga je Raketa zatražio 30 dana da razmisli jer želi pričati s trenerom i šefovima Barcelone te vidjeti kakvi su im planovi. Hrvat nije želio zatvoriti vrata Unitedu”.

Mourinho nije jedini koji je zainteresiran za Hrvata, Caughtoffside piše kako se za njega bori i Pep Guardiola, koji ga želi vidjeti u Manchester Cityju.



Odluku je dodatno zakomplicirao i Lionel Messi, koji je čelnicima Barcelone već rekao da ne želi da prodaju Rakitića. Teško da će odbiti tu “molbu” svoje najveće zvijezde…

Facebook Comments

Loading...
DIJELI