Pogledajte što su sve Danci govorili o Hrvatima nakon poraza

HNS

Tako je to valjda kada izgubite u nokaut fazi Svjetskog nogometnog prvenstva. Danci su nakon poraza na jedanaesterce sipali gorčinu i umanjivali veliku pobjedu Hrvatske. Nogometaši skandinavske momčadi nisu baš birali riječi i nisu nimalo impresionirani igrom Hrvata.

“Pokazali smo svima koliko možemo. Ova momčad je pokazala da zna igrati utakmice na velikim natjecanjima. Odigrali smo našu najbolju utakmicu kad je bilo najpotrebnije”, poručio je Mathias Jorgensen i strijelac gola u prvoj minuti za Dansku.

Kaže Hrvatska ga nije impresionirala i smatra da su odigrali bolje.

“Pokazali smo da smo bolji od Hrvatske. To je jedino pozitivno iz ove utakmice. Ljudi pričaju da su oni najbolja momčad Svjetskog prvenstva, ali dajte ozbiljno. Nisu najbolji i možete me slobodno citirati nakon što završi prvenstvo”, veli Jorgensen.

Kritizirao je Hrvate i Cornelius.



“Hrvati uopće nisu izgledali toliko moćno kao u ostatku turnira. Tada su djelovali sjajno, a sada smo mi bili bolji od njih”, uvjeren je i napadač Danske.

Kasper Schmeichel, sjajni vratar Danske, također smatra da Hrvatska nije dobra.

“Trebali smo pobijediti već u regularnom dijelu utakmice. Naša utakmica protiv Hrvatske bila je naša najbolja utakmica u Rusiji. Bili smo bolji, kontrolirali smo cijeli susret”, veli vratar.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI