PREOKRET Osijek poveo u Zagrebu, Dinamo u nastavku stigao do pobjede u daljnjoj utrci za Rijekom

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo se ovom pobjedom primaknuo vodećoj Rijeci na samo bod, sada ima 64 boda, a Rijeka, koja u nedjelju gostuje kod Cibalije, 65.

Dinamo je u zanimljivoj utakmici, u sklopu 26. kola Prve hrvatske nogometne lige, pobijedio Osijek s 2-1 (0-1). Dinamo koji je drugoplasiran se ovom pobjedom primaknuo vodećoj Rijeci na samo bod, sada ima 64 boda, a Rijeka, koja u nedjelju gostuje kod Cibalije, 65. Treći Osijek je ostao na 47 bodova, dok četvrti Hajduk ima 46.

Momčad trenera Ivajla Peteva do pobjede je došla nakon preokreta, jer je Osijek poveo već u 17. minuti, lijepim pogotkom glavom Baraća. Dinamo je potom počeo nizati prigode, no izostajala je realizacija. Posvemašnja dominacija Dinama u najvećem dijelu prvog poluvremena nije urodila plodom.

U nastavku je Dinamo krenuo još žustrije i rezultat je stigao u 49. minuti, tukao je s dvadesetak metara Pavičić, lopta je dotakla Soudanija, promijenila smjer i prevarila vratara, Dinamo je došao do 1-1.

Osijek se sad grčevito borio da ostane neporažen, a Dinamo je sve dao na napad, i u 84. minuti nakon što je Osijek izgubio loptu u svom polju nakon centaršuta Guilhermea najviše je skiočio Lešković i zabio glavom pobjedonosni gol za Dinamo.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI