Prije šest godina otišao je Josip Kuže: “Zauvijek će ostati upisan u našim srcima”

YouTube

Na današnji dan, 16. lipnja 2013. godine prerano nas je napustio gospodin, trener i Dinamovac Josip Kuže. Velikom ljubavlju prema Dinamu stekao je naklonost navijača, za kojeg je kao igrač igrao 10 godina, a u dva navrata je vodio i seniorsku momčad.

Na antologijskoj i nikad odigranoj utakmici između Dinama i Crvene zvezde 1990. godine Kuže se istaknuo po domoljubnom branjenju Dinamovih navijača od strane pristrane jugomilicije koja je pendrečila samo navijače Dinama, a da Delije nije ni taknula. Osim Kuže, navijače su branili i Vjekoslav Škrinjar i Zvonimir Boban. Od tada je Kuže već postao miljenikom Bad Blue Boysa.

Putem Facebooka GNK Dinamo odao je mu je počast.

“[SJEĆANJE] Na današnji dan prije šest godina napustio nas je legendarni igrač i trener Josip Kuže ???
Kuže je bio jedan od najboljih obrambenih igrača u povijesti Dinama, bio je miljenik navijača i publike, a posebno Bad Blue Boysa koji su mu posvetili mural na sjevernoj tribini te se od njega 2013. godine oprostili tisućama upaljenih svijeća na Sjevernoj tribini stadiona Maksimir.
Josip Kuže napustio nas je prije šest godina kada je izgubio bitku s leukemijom, ali zauvijek će svojim likom i djelom ostati upisan u bogatoj povijesti kluba, kao i u našim srcima ?”, naveli su.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI