Pročitajte što potencijalni suparnici iz “play-offa” pišu o Vatrenima

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Ždrijeb je na rasporedu u 17. listopada u 14 sati, a Hrvatska može izvući Grčku, Švedsku, Irsku ili Sjevernu Irsku

Hrvatska nogometna reprezentacija u povoljnom je položaju uoči ždrijeba faze doigravanja za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Hrvatska je u skupini s nositeljima (Italija, Danska, Švicarska) što znači da će igrati sa slabije rangiranom reprezentacijom.

Ždrijeb je na rasporedu u 17. listopada u 14 sati, a Hrvatska može izvući Grčku, Švedsku, Irsku ili Sjevernu Irsku. Najpovoljnijim protivnikom pokazala se Sjeverna Irska s kojom smo igrali lani u studenom i Hrvatska je slavila uvjerljivim rezultatom 3:0.

Povodom ždrijeba Belfast Telegraph, sjevernoriski list, proveo je anketu među svojim čitateljima s pitanjem koju bi reprezentaciju voljeli u doigravanju za SP.

Većina se odlučila za Dansku, njih čak 62 posto, nakon njih je Švicarska s 24 posto, a Hrvatsku bi željelo svega osam posto njih. Italija je pak na šest posto.

Tom je prigodom Belfast Telegraph predstavio sve potencijalne suparnike, a za Hrvatsku pišu kako je Modrić glavna zvijezda, ali isto takopišu da se Hrvatska provukla pobjedom protiv Ukrajine jer im je prijetilo ispadanje.



Hrvatska je imala tešku skupinu u kojoj su bili Island i Turska. Izgubili su na gostovanju kod obaju reprezentacija, ali su stigli do ključne pobjede protiv Ukrajine. Bili su odlični protiv Sjeverne Irske prošlog studenog, a tada su igrali bez Luke Modrića, Ivana Perišića i Ivana Rakitića”.

Jedan je obožavatelj u komentarima na Facebooku napisao kako priželjkuje Sj. Irskoj sve osim Hrvatske, dok drugi piše da ni prije igrao s Hrvatskom nego s Italijom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI