PROCURILI DETALJI MODRIĆEVE NOVE PLAĆE U REALU! Nećete vjerovati koliko će mu dati da ostane u Madridu

hns

U petak je ugledni španjolski dnevnik, As, objavio da je Luka Modrić odlučio ostati uz Real Madrid usprkos vrlo primamljivoj i nemoralnoj ponudi Intera. Isto je nešto kasnije objavila i Marca, ali donose i konkretan podatak o Modrićevoj novoj plaći, odnosno pravom razlogu zbog kojeg je ostao u Madridu.

Nagađa se kako je cijela transfer-saga s Interom bio samo manevar za povećanje plaće, a ako je vjerovati španjolskim medijima, taj je manevar i uspio. Naime, Modrić bi od sada trebao zarađivati plaću negdje u visini one kapetana Sergija Ramosa, dakle oko 11 milijuna eura, a veću plaću od njih dvojica ima samo Gareth Bale.

Marca tvrdi da će Modrić zarađivati negdje oko 10 milijuna eura neto godišnje, a neki drugi španjolski mediji pišu da je ipak riječ o 12 milijuna eura po sezoni. Do sada je Modrić zarađivao negdje oko osam milijuna eura.

Inter je navodno Modriću nudio ugovor od četiri godine s plaćom 10 milijuna eura i još nakon toga dvije godine u kinskom ‘bratskom’ klubu Intera s plaćom od 10 milijuna po sezoni. Dakle, 60 milijuna eura u šest godina.

Međutim, Modrić je ipak odlučio ostati, a plaća će mu biti ista kao i ona koju mu je nudio Inter.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI