Promjene u HNS-u? Malo sutra! Evo tko se zapravo pripremao na turneji Vatrenih po SAD-u

Biti član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza je bolja dužnost nego biti ministar. Ministri moraju i nešto raditi, pojavljivati se na poslu, oni si ne mogu priuštiti dane i dane Amerike

U zemlji čudesa postoji i čudesni nogometni Savez. I čudesna i omiljenai i osporavana reprezentacija. Koju usred priprema za svjetsku smotru, a takvom nam je predstavljena turneja po Sjedinjenim Američkim Državama, napuste najbolji igrači. Jer su to njihovi klubovi zaželjeli.

No, reprezentacija, kakva bila, još je umnogome iznad onih koji je vode i koji odlučuju o našem nogometu.

U ovoj kratkoj crtici vas želimo obavijestiti da je na turneju po SAD krenulo čak 12 članova izvršnog odbora. Cijela jedna nogometna momčad, ima i jedna pričuva, eto…

instagram

Kako, zašto, zbog čega se njima omogućava obično španciranje po bijelom svijetu, kao priljepci reprezentacije koja se osipa tijekom turneje. I gledaj ti njih, nitko nije usred turneje pozvan da se vrati u Europu, kao što su to morali Subašić, Mandžukić, Modrić, Perišić, Brozović i Kalinić. Nitko ih ne treba, potrebniji su bili u Sjevernoj Americi, možda su bili uračunati kao pričuve uutakmici protiv Meksika?

Što želimo reći? Biti član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza je bolja dužnost nego biti ministar. Ministri moraju i nešto raditi, pojavljivati se na poslu, oni si ne mogu priuštiti dane i dane Amerike.



Nakon svega što zaključiti doli sljedeće. Rast broja hrvatskih turista u Sjevernoj Americi rapidno će se povećati u statistici ove godine.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI