Provociranje Červara: ‘Ma njegovo vrijeme je prošlo, ovo mu je nagrada od HRS-a’

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Komentirao je i povratak Line Červara na hrvatsku klupu i to odveć provokatorski

Ikona makedonskog rukometa, ubojiti lijevi vanjski makedonski lijevi vanjski Pepi Manaskov, otac sadašnjeg reprezentativca i igrača Löwena Dejana, danas je trener mlađih uzrasta u Vardaru.

Nekadašnji topnik tog makedonskog kluba gledao je obje utakmice Makeodnije na pripremama za Europsko prvenstvo koje se održava u Hrvatskoj, a nakon uspješno odrađenih ogleda sa Srbijom i Saudijskom Arabijom zaključio je sljedeće.

Na EP-u očekujem drukčiju Makedoniju nego na dosadašnjim velikim natjecanjima. Vanjska je linija pomlađena, Taleski i Kuzmanovski trebali bi pokazati kvalitetu. Još nisu skroz sazreli, ali su dosta napredovali igrajući za svoje klubove”, kazao je Manaskov.

Komentirao je i povratak Line Červara na hrvatsku klupu i to odveć provokatorski.

Želje su jedno, a mogućnosti nešto drugo. Lino je stari vuk, ali mislim da je njegovo vrijeme prošlo. Najveće uspjehe je napravio kao izbornik Hrvatske i ovo mu je zahvalnost za kraj karijere, da pokuša napraviti jedino što nije. Ovo mu je nagrada HRS-a”, izjavio je Manaskov, prenosi Balkan Handball.



Inače, Hrvatska otvara prvenstvo protiv Srbije, o tome Manaskov kaže: “Neizvjesna utakmica, bez obzira na to što je Hrvatska domaćin. Srbija ima dobru reprezentaciju, valjda su preboljeli dječje bolesti. Cvetković zna motivirati svoju ekipu”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI