PROVOKACIJE SRPSKOG GOLMANA: ‘Knin je uvijek bio Zvezdin grad’

screenshot

Dobio sam je u Londonu na dar nakon utakmice s Arsenalom. Od tada je svuda nosim sa sobom, a i ostali suigrači je obožavaju

Crvena zvezda stigla je do proljeća u Europi, prošli su šesnaestinu finala Europske lige i to na drugom mjestu s devet bodova. Srpski klub u grupi je s Arsenalom, Kolnom i BATE-om, a jedan od njihovih ključnih igrača je golman, Milan Borjan. On je, naime, primio samo dva gola u šest utakmica.

Upravo on sramotno se ponio nakon pobjede nad Kolnom (1:0) i to nacionalističkim ispadom. Naime, on je “lamatao” okolo sa Zvezdinom zastavom, na kojoj je na ćirilici pisalo “Knin”.

Dobio sam je u Londonu na dar nakon utakmice s Arsenalom. Od tada je svuda nosim sa sobom, a i ostali suigrači je obožavaju. Dođe nam kao neki talisman jer nam donosi sreću. Kad je tu zastava ‘Delije Knin’, ne možemo izgubiti”, kazao je golam srpsog klba, inače rodom iz Knina.

Kad sam ljetos stigao u klub, rekao sam da sam iz Knina i da sam kao čovjek rođen u tom gradu ispunio san dolaskom u Crvenu zvezdu. To je dio mene! Znam tko sam i odakle potječem. Knin je uvijek bio zvezdaški grad, a ova pobjeda nad Kölnom bila je za cijelu srpsku Dalmaciju. Jako dobro znam koliko ova pobjeda znači našem narodu”, kazao je Borjan.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI