PRVE UTAKMICE ČETVRTOG PRETKOLA:Gosti opravdali svoje uloge, Ajax izvukao remi

Odigrane su prve utakmice posljednjeg kola playoffa Lige Prvaka. Gosti su opravdali svoje uloge te relativno mirno mogu pričekati uzvrate, dok je prošlogodišnja senzacija Ajax uspjela izvući bod sa gostovanja na Cipru.

Ali krenimo redom. Slavija Prag pobjedom 1:0 nad Clujem u Rumunjskoj došla je na pola koraka do Lige Prvaka. Pogodak je postigao Masopust u 28. minuti susreta. Imao je Cluj priliku za izjednačenje, no međutim golman Slavije fantastičnom reakcijom je sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Isti rezultat ostvario je i Club Brugge na gostovanju kod LASK-a u Linzu. Poveli su u 10. minuti iz penala, a siguran je bio Vanaken. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao.

Ajax Amsterdam se muči u kvalifikacijama. Nakon poprilične muke protiv PAOK-a, ista stvar se dogodila u Nikoziji na gostovanju kod APOEL-a. Završilo je bez pogodaka (0-0) što daje nadu Cipranima u uzvratu. Gosti su večeras morali igrati s desetoricom od 80. minute, pošto je Mazraoui dobio drugi žuti karton. Ukupno je sudac podijelio čak devet žutih kartona i to dovoljno govori kakva se borba odvijala na terenu.

Ovo su današnji parovi playoffa:



Dinamo Zagreb – Rosenborg

Young Boys – Crvena Zvezda

Olympiacos – Krasnodar

Facebook Comments

Loading...
DIJELI