RAKETA DOBIO NOVO LASKAVO PRIZNANJE! Barca mu dodijelila prestižnu nagradu

Screenshot

Hrvat je pokazao što je pravi sportaš

Ivan Rakitić dobio je novo priznanje od Barcelone. Naime, katalonski klub dodijelio mu je Premi Barca Jugadors nagradu za prošlu sezonu. Radi se o nagradi koja se dodjeljuje nekome od prvotimaca Barcelone za nastupe i ponašanje na terenu.

Ovo priznanje Barca daje već devet sezona, a pobjednika biraju bivši igrači Barcelone. Prvi osvajač bio je Bojan Krkić, a jedini koji ju je osvajao dva puta je Xavi.

Čast mi je dobiri ovu nagradu, ona će zauzeti posebno mjesto u mom domu. Nema ništa ljepše od toga kada ste član najboljeg kluba na svijetu. Osjećam se jako sretno kada branim boje ove momčadi”, krenuo je Rakitić, koji je osvrnuo i na fantastičan gol protiv Tottenhama, koji je proglašen najljepšim pogotkom drugog kola Lige prvaka.

Gol protiv Tottenhama  jedan je od najljepših u mojoj karijeri. Bilo je vrlo važno zabiti protiv jedne od najboljih europskih ekipa.”

Barcinu nagradu, Rakitiću je uručio predsjednik kluba, Josep Maria Bartomeu, koji mu je odmah i čestitao putem svog službenog Twitter profila.



Ova nagrada dokaz je prepoznavanja Rakitićeve fer igre, ali i vrijednosti koje prenosi van terena. Čestitam, Ivane!”, napisao je, a onda se veznjaku Vatrenih zahvalio što je ostao vjeran Barci.

Moramo zahvaliti Rakitiću zbog njegove odluke da ostane u Barceloni. Vrlo je teško igrati ovdje, a on je već osvojio sve s nama i svejedno je želio i dalje ostati na našoj strani”, napisao je Bartomeu.

Rakitiću su konkurencija za nagradu bili Indiesta, Messi, Pique, Roberto i Ter Stiegen.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI