RAKITIĆ SELI U PARIZ? Prodaje kuću u Kataloniji, kćeri upisao u francusku školu?

screenshot

Sudeći po riječima španjolskog novinara, Quiquea Guascha, Ivan Rakitić odbrojava dane do odlaska iz Barcelone i selidbe u Pariz. Naime, on s postaje Catalunya Ràdio tvrdi da Raketa odlazi na ljeto, da je već stavio kuću u Kataloniji na prodaju i kćeri upisao u francusku školu.

Logično, sve govori da je odlučio dati priliku PSG-u, koji je za njega nudio milijune i ljetos. Raketa je tada odbio njihovu ponudu nakon konzultacije sa suprugom Raquel i agentom:

“Razgovarao sam sa suprugom, obitelji i agentom i svi smo odlučili da nam je dobro u klubu i da mi nitko drugi ne može ponuditi ono što mi nudi Barcelona. Mnogi klubovi pitali su za mene, htjeli su me dovesti, ali razmislio sam posljednjih dana s obitelji i lako sam donio odluku, želim ostati u klubu”, izjavio je u kolovozu Rakitić.

PSG će bez obzira na to pokušati i sljedećeg ljeta i čini se da će Rakitić prihvatiti ponudu jer Barcelona i tako ne bi mogla parirati istoj. Zbog toga je dogovoreno ća ga pustiti i za manje od 125 milijuna eura, kolika je klauzula u ugovoru.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI