RASULO U REDOVIMA REAL MADRIDA! Modrić i Ramos rigali vatru na sastanku sa suigračima!

youtube

Aktualni prvak Europe, Real Madrid, igra jednu od najgorih sezona u povijesti. Na polovici prvenstva imaju tek 30 bodova i nalaze se na petom mjestu s deset bodova zaostatka za vodećom Barcelonom. Nakon kratke serije pobjeda, Real se vratio lošim navikama i nanizao je dva kiksa. Jedan protiv Villarreala s kojim su odigrali 2:2 i drugi protiv Sociedada od kojeg su izgubili s 2:0.

Nema što navodno nije loše u redovima Reala, od atmosfere u svlačionici, do forme na terenu. Navijača je sve manje, Bernabeu je poluprazan, naslov u Primeri je gotovo nedostižan, a uz ovako slaba izdanja možda ne treba očekivati previše niti od Lige prvaka.

Momčad treba trzaj, treba hladan tuš, poticaj, pljusku, udarac… Nazovite to kako želite, ali usnuli ‘kraljevski klub’ ne izgleda dobro i potrebno je buđenje. A za to su se možda pobrinuli najbolji igrač svijeta Luka Modrić i kapetan Reala Sergio Ramso.

Naime, španjolski mediji pišu kako je u svlačionici Reala održan krizni sastanak između igrača na kojem su glavnu riječ imali najiskusniji, Modrić, Ramos i Benzema. Otkrio je to urednik OK Diaria, Edouardo Inda u jednoj televizijskoj emisiji. Tvrdi kako je Realov zvjezdani trojac grmio na suigrače i sasuo im sve u lice.

Navodno su Modrić i društvo poručili suigračima da je krajnje vrijeme da se svi uozbilje i zadrže jedinstvo u momčadi posebice u ovim teškim trenucima jer će u suprotnom i dalje “gubiti utakmice i praviti budale od sebe na travnjaku te izazivati podsmjeh”. Navodno je brazilski bek Marcelo prihvatio kritiku i priznao kako je daleko od prave forme i dio krivice preuzeo je na sebe.



Sastanak je navodno trajao nešto manje od pola sata, a zaključak je bio da se do kraja sezone moraju boriti svim silama za što bolji rezultat, a onaj tko ne želi bolje mu je da odmah traži izlaz iz kluba.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI