Rebić je godinama skrivao nevjerojatnu tajnu! Evo što je učinio svom rodnom selu

screenshot

Potkraj Svjetskog prvenstva isplivalo je nešto vrlo zanimljivo kod hrvatskog reprezentativca, Ante Rebića. Rebić je mnogima enigma, nije ga bilo dugo, većina ga je već zaboravila, a onda je kod Kovača u Eintrachtu i Dalića u reprezentaciji naglo postao heroj nacije.

Misteriozan i samozatajan kakav jest prema javnosti, Rebić je mnogima naglo postao vrlo zanimljiv. Rođen je u Splitu 1993. godine, a korijene vuče iz Donjiv Vinjana, sela od petstotinjak stanovnika u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Nedavno je isplivala zanimljiva anegdota vezana za Rebića i njegovo selo. Naime, Lovro Šindik, nekadašnji Antin suigrač iz mlade reprezentacije, otkrio je za austrijske medije da je Rebić “u rodnom selu otplatio svima kredite”.

Do sada se za ovo nije znalo, a time je Ante dokazao koji su mu prioriteti u životu, jer mnogi bi taj novac potrošili na automobile, satove ili nešto treće.

Za Rebića kažu da ima možda i najjači karakter, najborbeniji duh i da je izrazito strastvena persona, a sada znamo da ima i izraženu humanitarnu stranu. Kompletan igrač, zar ne?



Facebook Comments

Loading...
DIJELI